Vaš nick: Osman Meyrin
Nick igrača kojeg prijavljujete: Ignazio Bellerose
Razlog: Silent
Dokaz:
Ignazio Bellerose
I'm most dangerous guy here. I'm gonna coming for everyone. I kill everybody. ALLAHU AKBAR!
Hahahahhaha prijavi me lik sto je sam sebe snimio za aim hahahahahhaha
Nek staff odluci, ukoliko bude potrebe objavit cu par videa iz warova koje imam snimljeno, sve za zulu citercica, jasno se na snimci vidi kada ispalim metak da se okrecem prema njegovom smjeru
Nek staff odluci, ukoliko bude potrebe objavit cu par videa iz warova koje imam snimljeno, sve za zulu citercica, jasno se na snimci vidi kada ispalim metak da se okrecem prema njegovom smjeru
kad napunis cetrnaestu godinu imas pravo pisati, jos si na trinaestoj, pstttt
I'm most dangerous guy here. I'm gonna coming for everyone. I kill everybody. ALLAHU AKBAR!
Sve u svemu, izgleda da znam i ja a i svi ostali na forumu vide da si totalno nezrela osoba za svoje godine. Vrijedjas me za godine, a dopustas da te “dijete” kao ja izbacuje iz takta.Nevjerovatan si, mislio sam da si malo bistriji.Ovo nije vidjelo silenta ,to treba da znas ti pogotovo posto se falis kako si neka war igracina ,a zapravo si kurcina i osoba koja je pobjedu nad vitez gengom slavila ko osvajanje svjetskog prvenstva.Toliko to govori o tebi i o svemu ,nezreo si brate moj nisi za ove igrice a to pokazuje ban i warban za sedmicu dana od otvorenja servera. Pozdrav od dijeta
Upozorenje!
Smatram da si koristio neku vrstu pomagala u ovome waru, pošto nisi dostavio nijednu vrstu obrane koju sam ti naredio da pošalješ, od sada pa nadalje dužan si snimati svaki war/teritorij, ukoliko nemas obranu, a netko te prijavi, WB.
Smatram da si koristio neku vrstu pomagala u ovome waru, pošto nisi dostavio nijednu vrstu obrane koju sam ti naredio da pošalješ, od sada pa nadalje dužan si snimati svaki war/teritorij, ukoliko nemas obranu, a netko te prijavi, WB.