[Riješeno] Memati Alemdar

Moderatori/ce: Asko,Khabib Nurmagomedov,Rale,Senee

Muki_Boss

GameXpert
Reactions:

Vaš nick:Muki Boss
Nick igrača kojeg prijavljujete:Memati Alemdar
Razlog:vredanje,provociranje i krsenje pravila servera.Naime,sve je pocelo kada sam ja najavio radare i postavio ih u LS-u,sama skripta ne dozvoljava da se radari postave ispod 60 i iznad 150kmh.Tu pocinje plakanje na vc chatu od strane ta dva igraca koja su se najvise istakla,poceli cu lagati da radari slikaju na 30 i izmisljat kojekakve lazi(naravno sto smo lider Jordan_Berfolt i ja testirali i radari rade normalno).
Poslije toga nastavili su vredat i provocirat na vc chatu a onda su krenuli raditi i intervju gdje su nastavili sa provociranjem i pri tome da ni jedan gx nije pokusao ili bar opomenuo da prestanu.Poslije je Satoru opomenuo ali kao i da nije jer nastavljaju opet.Na intervju napisat znaci u ooc chatu sljedecu poruku(Memati Alemdar): "hahahaha" (iznad toga je pisao nesto o meni i provocirao)nije samo ismijavanje mene nego cjelog servera i cjele zajednice samim tim i cjelog staff teama koji je to dozvolio,na to je samo chat bio obrisan ni jedan mute nije dobio.
Ovakve stvari zbog para igraca koji ne postuju pravila ce napraviti vecu stetu nego donjeti dobro serveru otjerat ce 5 aktivnih igraca,zgadit ce nekom server...ako se tome ne stane u kraj.
Dokaz:https://ibb.co/zFfqCnT
https://ibb.co/Pw5935Q
Prilozio sam neke od dokaza jer ostale nisam slikao,zalostno je da ovu zalbu moram postavljat na forum a tu je bilo prisutno najmanje 3 gxa i 2 heada.
"Tekst prijava je slican jer se prijava osniva na istom dogacaju".
Memati Alemdar

član
Reactions:

Dobar dan, ja sam Memati. Evo da i ja se oglasim povodom ove prijave ma da nigdje veze sa svezom, moja sestra Muki Boss me prijavila bez ikakvog dokaza na /vc chatu svi su pisali za radare ne samo ja i Dugi vec nas 4-5 igraca cak je i Adel prolazio kraj banke ispod 60 je slikalo, i onda se on nakacio na mene logicno da cu mu uzvratit i nigdje nisam ga ja licno vredjao ovo sto pise da je bolest koja lijeka nema jel se to mozda odnosi na tebe? Nigdje ja nista za tebe nisam rekao da si bolest ovo ono , i ti kao dat cu ti ja 240$ za kaznu to uzmi i dadni svojim clanovima.
Onda si ti napisao na /vc ko mi je nategao mater pa sam tebe kao sestru dobio , pa cu ti ja logicno da cu da uzvratim. A za interviju za ono "hahahah" to sam se nasmijao na pitanje od mog inace dobrog prijatelja Dugi Lee, a ti majstore prvo nadji razlog da me prijaviis pa onda, sa ovim dokazima uzmi i trci oko mupa i govori JA SAM MUKI BOSS.
I OVOM PRILIKOM TI JOS JEDNOM CESTITAM NA VJENCANJU!! I da ostatak svog zivota provedes u zatvoru..
Asko

GameXpert
Reactions:

Ostavljeno za admina
Meho

Super Moderator
Reactions:

Kako sam već neki dan naveo na discordu, ne želim više da gledam bilo kakve rasprave, i više ni prema nikom neće da se gleda kroz prste, i da će svaki učesnik u raspravi biti kažnjen a ne samo pojedinac. Tako da ovo je odobreno.
Zaključano