[Rijeseno] Yakuza

Moderatori/ce: Asko,Khabib Nurmagomedov,Rale,Senee

Zule

član
Reactions:

Vaš nick: Mevlid Mukelefyn
Nick igrača kojeg prijavljujete: Yakuza
Razlog: Buganje teritorija
Dokaz: Dakle, ljudi su dosli na teritorij gdje ih je slucajno Sonny Corleone vidio ispod kako se vozaju autom i bugaju ter... Na videu se jasno vidi da nigdje nema nikog, nigdje na mapi nema automobila, letjelice i sl. na teru i kao odjednom njihov ter. Takodjer, na videu se vidi koji su clanovi Yakuze bugali ter (Almin Kudic, Manuel Rivera i Ryan Morrison), sto dokazuje i slika na kojoj se vidi da su oni napali nas prije ovog teritorija i bili na istom (timestamp). Isto tako postoji i slika na kojoj se vidi kompletan tab igraca koji su ingame, a vidi se i na videu isto to, tako da je to jos jedan dokaz kako je lako provjeriti ko je od Yakuzinih igraca bio na teru i zbugao ga. Ako bude potrebe da se dostavi cijeli video kako nisu dosli nikako na teritorij bit ce, ma da mislim da je nepotrebno jer se moze provjeriti i u logovima jel neko nekog ubio u to vrijeme.

Videozapis buganja teritorija:
Slika koja dokazuje da su ta tri igraca napali nas teritorij prije ovog zbuganog:
I'm most dangerous guy here. I'm gonna coming for everyone. I kill everybody. ALLAHU AKBAR!

hsn

član
Reactions:

pošto sam bio na teritoriju mogu potvrditi da je sve iz priloženog tačno, admini da sankcionisu ovu trojicu hvala.
Almin_Kudic

GameXpert
Reactions:

Izgleda da nije se objavilo prvi put, ako 2x pisem, nek admini prastaju.

Sa vama covjek ne moze lijepo, pa koliko god se trudio.

Prvo, ne vidim ni jedan validan dokaz da sam ja bio na teru, ne samo ja, nego vec te momke, imas Y aktivnih barem 9 sad clanova. Ako sam ja bio ili ti momci i admini projvere, slobodno area.

-Na mapi ti se vidi samo jedna kocka sto znaci jedan heli (jer ste na zgradi - zajedno dosli) Tako da nije mogo doci posebo pa tebi reci da nas vidio u autu ili te igrace koji su bili. I da ne spominjem igrac koji igra sa mobitelom a ti nisi sa kompjutera mogo vidit i snimit? jer si sniamo cijeli ter, Tako da ne znam za to tvoje "vozikali se", ja se ne vozikam ni skim nikad.

-Takode zahtjevam cijeli video ter (jer ga imas), da vidimo kad je sonny rekao da ljudi u autu bugaju ter, da vidimo gdje je gledao tad, jer bi i ti sigurno pogledao gdje on gleda kad kaze (da su u autu) i snimio bi i mogli bi svi vidjeti to.

Drugo, neki dan kad ti je staff ili ko vec dao snajper i ubijao nas u teru a ne smijes , niko te nije prijavio , ovo govori o tebi i tvom jaranu.

Trece, neki dan je Sonny_C, vas lider Ballas, bugao ter u 3h ujutro sa novim clanom i rekao na /vc brate jaci si ne smijemo jedan v dva i smijao se, dijete pa nemam potrebe prijavit.

Cetvrto, admini milion puta rekli /vc bez psovanja, a ja na tvom videu mogu vidit samo kako vam Lider psuje, sto opet govori puno o njemu i koji stalno provocira igra na /vc , a trenutno psuje tim igracima mater, sto bi admini trebali mute.

Peto, ljudi afkaju, hoce da dobiju plate itd, vi u 4h ujutro napadate ter i prijavljujete, pa iskren da bude i ja bih vam bugao ter kad ste djeca.

Lijep pozdrav momci :D
Zadnja izmjena: Almin_Kudic, dana/u uto pro 17, 2024 10:52 am, ukupno mijenjano 1 put.
Asko

GameXpert
Reactions:

Ostavljeno za admina. Ko se umijesa u prijavu ide zabrana postanja 7 dana
Meho

Super Moderator
Reactions:

Na snimku/slici se vidi razlika od 15 minuta izmedju 2 tera, te da su igrali bingo, sto znaci da su bili aktivni
Ter se nije mogao zbugati sam od sebe, tako da ce doticni biti kaznjeni areom 40 minuta za buganje tera.

Takođe i ovo psovanje Sonny Corleone na /vc će bit kažnjeno večeras, mute 150 min.

Odobreno
Zaključano